Nutri-lätt eller svårt?

Bara för att markera min mobilisering till nya friska krafttag på vikt och motionsfronten passar jag på nu när Storvännen är bortrest. Vågen morrade och kved vid morgonens invägning efter en god natts sömn. Sömn och vila är ju tydligen viktigt för att hålla putmagen borta. Kvar i skafferiet sedan flytten står en obruten grön kartong med Nutrilett. Det skulle vara o-hullt att elda upp den i vedpannan så jag tar helt enkelt och förbränner den i kroppskraftverket. Det är dåligt som hurven, man tjöjes – och jag vet även att ett antal hurtiga hälsoprofeter får svår ångest av blotta ordet – Nutrilett. Jag tänker dock högaktningsfullt strunta i det och tar pulversläckarna som en slags kick-off nu när jag bara har mig själv att utfodra. Blåser även dammet av min stegräknare och ska bege mig ut på promenad efter Silvervägen. Utet eller västet – det är frågan. Bäst att skruda sig i något annat än vintervitt så inte mina polare snögubbarna som kör plogbilen förpassar mig över plogkanten. Gutår vänner!

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/somnklubb/article8187676.ab

Etiketter: , , , , , , , ,

14 kommentarer

  1. Haspelrullen

    Varför inte skidor så du slipper trafiken?
    Själv jobbar jag lite med julmaten som fäst sig här och där.
    Hej svejs!

  2. Maria Skiddi

    Fy fasiken!

    =) Jag hade tänkt å skaffa magrutor på 2 månader nu! hahaha! ett trasigt knä ställer till det, men man får välan göra sånna där crunches kanske?!

    men nu när det blev rött på det ordet föreslog stavningsfunktionen att det skulle stå ”brunch” istället fniss, så inte fan är det lätt, med eller utan nutri..

  3. Gunnel Forsberg

    Svar till Fru Karlsson (2011-01-17 12:00)
    Ja så kan man ju se det. Under mina år som småbarnsmamma lärde jag mig den ädla konsten att andas utan att känna ”dofter” Det funkar faktiskt även med Nutrilett. Man skyndar sig och sveper eländet utan att andas genom näsan.

  4. Gunnel Forsberg

    Svar till Maria Skiddi (2011-01-17 11:40)
    Hm..crunches…crunchy?? Som du ser får jag genast hägringar:)Magrutor…få se hur var det dom såg ut nu igen? Själv går jag mer för torktumlare än för tvättbräda:)

  5. Gunnel Forsberg

    Svar till Haspelrullen (2011-01-17 11:26)
    Bra tänkt Erik! Tyvärr har mina pjäxor förkommit i flytten, men jag ska faktiskt checka blocket och se om jag inte hittar något som R kan ta hem från storstan åt mig!

  6. Kina Levin

    Men du…
    Isf den där äckligt vämjeliga röran, så skulle jag föreslå det jag sriver om i den blogg du kommer till då du klickar på länken; Dukan Dieten, ”Dukan is my thing”
    Du har ju kört LCHF, så det klarar du galant!
    -3 kg på 3 veckor, känns…bra:O)
    kramiz

  7. Kerstin Oskarsson

    Du gör det bra som dricker det där.. Provade en gång jag oxå, smakade rävgift 😉

    Jag skulle hellre rekomendera Cambridge. Det smakade då gott i alla fall..

    Själv så har jag ätit en semla idag och skottat altantaket sen. Borde väl ha gått jämt upp 😉

    Kram Kerstin <3

  8. Gunnel Forsberg

    Svar till Kerstin Oskarsson (2011-01-17 16:47)
    Jag dricker endast för åtgångens skull. Det här blir mitt sista paket Nutrilett:) Idag promenix, vedbärning och dryck, men nog suger det i magen ändå…skall medges

  9. S

    … å när du slutar LCHF:a börjar jag. Har ätit världens godaste lax med ostsås till middag, i morrn ska jag baka hårt bröd och göra müsli.

  10. Gunnel Forsberg

    Svar till S (2011-01-18 20:37)
    Fast jag är på G igen. Ska bara mjukstarta med nutriletten för ”åtgångens skull”Sedan blir det lchf till Robbans stora förnöjsamhet. Skaka kokos i kakaopulver och blanda i muslin – det blir jättegott

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.