Den förlupne…

Den förlupne snöskottaren är återbördad till hemmets härd. Han är nu ute och rastar Lillvännen. Själv packar jag upp århundradets varuleverans och drunknar nästan i kartonger med allehanda butiksvaror. Efter förra lördagens anstormning är det bäst att vara garderad.  I magen känns en obehaglig känsla efter kvällens avsnitt av Uppdrag granskning. Hur någon kan ge sig på oskyldiga barn är obegripligt. Ännu mer obegripligt är det att samhället lättvindigt släpper ut förövarna igen  utan tillsyn.  Pedofiler kan nog inte vårdas friska. Alternativet är inlåsning eller kemisk kastrering. Thats it.

Etiketter: , , , , , ,

3 kommentarer

  1. Gun

    Du är alldeles för snäll, varför enbart föreslå kemisk kastrering? Det finns en form av kastrering som är ”for ever”!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>