Råttpestvarning

Varje gång jag hämtar ved i vedboden så dammar det något infernaliskt av allt boss trä och näver. I rimlighetens namn borde det bara vara en tidsfråga innan någon av oss åker på sorkpest med tanke på den otroliga mängd smågnagare som liksom oss valt Sandviken till sitt Shangri-la. Härmed ska jag bege mig på upptäcktsfärd in till de okända domäner där R och han förfäders pinaler ligger hopade för att söka reda på slipdammsfilter att sätta över mun o näsa när det blir dags. Här har vi inte tid att insjukna i någon långvarig eller livshotande sjukdom.

Etiketter: , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Fru Karlsson

  Förstår dig, vi har samma undran:-) Gruvar mig för när dottern och jag skall upp på ”tredje vind” i sommar och kolla in saker som jag förvarar där, saker från hennes barndom. Det finns mängder av möss på den vinden!

 2. S

  … å att skicka nån annan att hämta in veden hjälper väl knappast, då blir ju den sjuk. Återstår att dressera Lillvännen.

 3. Gunnel Forsberg

  Svar till S (2011-01-27 17:53)
  Ja, nu börjar visserligen R kunna göra en del fysiska moment efter revbenshaveriet , men det dröjer nog tills han är fullt återställd. Jag försöker se vedbärningen som mitt lilla gym

 4. Sven.

  Se till att ha hemma åtminstone en litersflaska ”kolloidalt silver” (kan beställas från bodystore.se). Det är det säkraste sättet att klara virus, bakterier, svamp och parasiter! Mycket bättre än antibiotika/pennecilin, och det utan biverkningar. Googla och se själv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>