Sluta blogga i Vk?

Upptäcker att jag av Vk är bortplockad som Umeåbloggare. Detta innebär att alla andra bloggare som skriver blogginlägg, hamnar synliga under respektive ort när deras inlägg passerat ned från översta listen (senaste blogginläggen) och kan sedan ligga där "synliga" i timmar/dagar/veckor medans jag omedelbart "försvinner". Det finns andra utflyttade Umebor som liksom jag bloggar i tillfällig eller längre "exil" men de verkar ändå få stå kvar under sin Västerbottensort i åratal.  Nu kan man inte heller hitta till min blogg genom "mest  lästa" – spalten utan enda chansen att se mina  nya blogginlägg och hitta till min blogg är om man råkar vara online de minuter  den är nyinlagd. Har vk någon bra förklaring till varför jag åkt ut, eller är ni helt enkelt trötta på mina blogginlägg?

Etiketter: , , ,

8 kommentarer

  1. Kina Levin

    Tror du ska meila kundtjänst i frågan, så du får ett direkt svar…
    Det låter ju konstigt att andra kan ligga kvar, som är i ”exil” men inte du…
    Du FÅR bara inte försvinna…
    kramiz

  2. Birgitta

    Jag har också funderat varför du hamnade på anna plats men jag hoppas att du fortsätter med fina blogg.

  3. Gunnel Forsberg

    Svar till Birgitta (2011-02-02 10:02)
    Nu har jag hittat förklaringen, och finns åter under Umeå-bloggare. Det var jag själv som tydligen ändrat ort till ospec:)) och då blev det sådär. Ni lär inte slippa mig än på ett tag:)

  4. Gunnel Forsberg

    Svar till Bibbi (2011-02-02 09:11)
    Fortsätter nog att skriva ett tag till. Det ger mig så mycket, framför allt kontakten med dig som läsare. Det är alltid lika roligt att få tummar eller uppmuntrande kommentarer. Ha en fin dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.