Som spön i backen…..

Här står regnet precis som i talesättet "som spön i backen". Jag undrar vilka slags spön som avses, men beslutar mig för att välja fiskespön. R är ute med Lillvännen L:70.n och hoppar i vattenpölarna. Ack vad vi bedrog oss när vi trodde att dagens nederbörd skulle lägga sig som mjuk bomull i de hårda knöliga skoterspåren på kalfjället som nästan är snöfritt efter alla stormar. Inne har just en megakittel med köttsoppa påbörjats. Het flytande föda passar bra i detta kalla ruskväder.

Etiketter: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>