Nära att det sket sig……

Ingen kan vara mer tacksam och glad än jag just nu. Efter en nervkittlande väntan på att de frusna avloppet skulle tina fram kan vi ikväll konstatera att det funkar igen. Vilken himla tur att vi hade hyrt en toalettvagn med 4 extratoaletter för att klara tillströmningen av folk dessa påskveckor. Idag kom den väl till pass och kunde bokstavligen "lätta på trycket" på anläggningen.

R – min fantastiske riddare lyckades än en gång. På köpet fick han rasta Lillvännens (L70:ns) maskot – Hydrovågen – den lille blå rackaren till grävare som en vacker dag kommer att ta R till Kina – som rättest.

 Idag har vi haft världsrekord i varuleverans och kö nästan hela dagen, så kvällen blir lång innan vi hunnit packa upp allt. Dålig tajming med avloppskrångel kan man tycka. Vi ska just äta dagens första lagade mål mat för det har det inte funnit tid för tidigare. Nu håller vi alla tummar för att allt ska flyta på bra i fortsättningen.

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

  1. Elisabeth

    Vill bara önska er en härlig påsk med sol, värme, mycket fisk och öppna toarör!!! Hoppas att R väntar med Kinaresan ett tag…..
    kram från oss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>