Friskvårdstimme.

Ska strax göra ett litet rymningsförsök då vi har stängt 11-13. Storskurning av duschar och toaletter är klar. Efter gårdagens mastodontdag då vi hade kö i butiken hela dagen så känns det lite behövligt med en nypa frisk luft. Jag har just beviljat oss en friskvårdstimme – det behöver man även här i Sandviken:) Än har vi skoterföre. Folk säjer att det är toppenfint före på fjälle. Många har fått fin fisk och själv ska jag faktiskt ta och doppa kroken en stund nu – världens bästa piggelinmedicin. Ha en fin långfredag alla påskfirare.

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

  1. Ingemar Wahlström

    Ha en oerhört trevlig påsk! Jag kommer att dra ner på bloggandet men kommer att följa dig och några till med samma intresse som vanligt. Och jag kommer att blogga lite då och då om bra ämnen dyker upp. Och så väntar jag förstås på att kunna köpa din bok:-)).
    På återhörande!

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Ingemar Wahlström (2011-04-22 13:46)
    Glad Påsk även till dig Ingemar! Allt gott från mig till dig! Det blir nog lite glest med bloggandet även för min del. Din support och tilltro till mitt skrivande betyder mycket mer än vad du anar! TACK! Förr eller senare ska det bli något i bokväg, me just nu ges varken tiden eller stillheten för tankarna att svindla. Påskkram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.