A room with a view

Ordningen är återställd – vi har fått vår utsikt tillbaka. En nästan magisk känsla infann sig när glaspartierna kom på plats och ljuset fyllde rummet. Ikväll måste vi fira!

 

9 kommentarer

  1. annkristin

    men så härligt !
    o så roligt att höra att ni blivit piggare 🙂
    njut av eran utsikt o fira lite ikväll !
    själv ska jag njuta av en ledig dag i morgon inför en arbetshelg o hoppas att det kan vara en vårdag imorgon oxå 🙂
    kram

  2. Maria Skiddi

    Magiskt! Något ni har nytta och hämtar kraft av ALLTID! Inget kan mäta sig mot vatten å berg/fjäll- skönt för ögat. Jag förundras varje morgon fastän vi bott här i 6 år snart. Det är sååå häftigt!Grattis!

  3. Marja Granqvist

    Vilken underbar utsikt! Vilken lycka att få sitta där och titta på årstidernas växlingar. Det är ni väl värda som återhämtning mellan allt arbete. Ni gör det bra! Kram

  4. Lennart

    Kan inte tänka mej en bättre utsikt att vakna till. Eller att sitta och njuta av morgon, middag, kväll och natt. Hoppas att svenskt glas isolerar bättre än vad som används i det här landet.

  5. Kristina

    Vilken magisk vy! Något för et privat eller kommer den att delas med era gäster? Skickar styrkekramar till er båda att ”friskheten” må få råda framöver.

  6. Gunnel Forsberg

    Svar till Kristina (2012-03-03 09:25)
    Det blir vårt kombinerade vardagsrum/uterum/altan/balkong/privata tomt. Som kompensation för den halva av undervåningen som vi avsatt till butik och även ger mej och Robert en liten möjlighet att hemifrån jobbet ta del av de vackra fjällvyer som våra gäster färdas fritt omkring i. En liten kompensation för att vi bor på jobbet, ständigt är bundna och sällan kan lämna gården tillsammans. En fin arbetsmiljö är viktig om man ska orka.

  7. Gunnel Forsberg

    Svar till Lennart (2012-03-02 20:10)
    Ja det är just känslan vi ville eftersträva. Att det ska kännas som att man är ute fastän man är inne. Isolerglaset är det bästa som uppbringas kan och dessutom så reducerar det solvärmen. Längtar efter att få premiärelda i kaminen och titta ut över sjön och fjället.

  8. Gunnel Forsberg

    Svar till Kicki & Christoffer Hedlund (2012-03-03 10:58)
    Det är lustigt att det ser så himla stort ut från sjön. Golvytan är ändå inte mer än ca 20m2 per del. Det är takhöjden som gör det så mäktigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.