Påsktävling 2012

PÅSKTÄVLING! Hör upp alla stora och små barn som firar påsk i Sandviken! Måla ett vanligt urblåst ägg så fint du kan – gärna med inspiration från fjällen, solen, påsken och det härliga skoterlivet. Fäst ett litet band så vi kan hänga det tillsammans med alla andra fina ägg i påskträdet. Lämna ägget till Gunnel i butiken senast långfredag så deltar du i årets påsktävling där vi lottar ut tre fina priser. Låt fantasin flöda! Välkomna att fira påsk hos oss i Sandviken! Dragning sker på påsklördag.

Etiketter: , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>