Bröllopsnatten ljus och lång

Gäspar stort här och går mot ljusare tider i några minuter till innan det vänder mot mörkare igen. Usch!! Sånt prat vill man egentligen inte höra när midsommar står för dörren och göken ännu gal.

Minns vagt den här kvällen för 43 år sedan. Min kära storasyster Eivor gifte sig då med sin Lasse i kapellet i Vindelgransele. Brudgummen hade dagen innan genomlidit ett njurstensanfall och var ännu spak och blek. Syster var vacker som en dröm. Själv började jag gäspa efter en lång rolig och spännande dag.

På filmen från bröllopet ses en trött och söt liten Gunnel somna på brudparets täcken som de fått i bröllopspresent. Så fort livet rusar förbi.

Känner mig glad och stark, om än lite trött efter de senaste dagarnas anspänning.  Håller kvar en glad och spännande känsla som kom med ett roligt telefonsamtal idag och hoppas att det mynnar ut i mycket bra och givande jobbengagemang framöver.

Bestämmer mig för att omge mig med positivt fokus, en slags glädjetermos, och försöka bevara ett flöde av ljus och värme, så känslan sitter kvar länge, även om året snart vänder mot mörkare tider igen.

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Rachel Flodin

    Ja du det bröllop var till och med jag också med på. Finns bilder från det i något gammalt album här hemma. Ja hu vad åren går. Är så roligt att följa era äventyr både på FB och via din blogg. Ha det så gott. Och njut av sommar och sol. / Rachel

  2. Gunnel Forsberg

    Svar till Rachel Flodin (2012-06-21 00:40)
    Hej Rachel! Kul! Ja tänk vad åren går. Hoppas att allt är bra med dig:) Jag glömmer aldrig den häftiga känslan det var att återse dig efter alla år. Du var som en strålande stjärna! Allt gott och en underbar sommar önskar jag dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.