Tredje gången gillt!!

Fick ikväll nöjet att för tredje gången hälsa min kära vän Åsa och hennes Mr T välkommen hit till Sandviken.  Vi hann träffas några timmar ikväll, avhandla livet, fyr och sexhjulingars vara eller icke vara och lösa en del kryptiska beräkningsekvationer som herrarna stod för. Mjukvara är ju mer min och Åsas gren. Äldreomsorgen, ett gott liv mitt i sjukdomen, och det bästa möjliga av "döden döden". Det är våran bästa gren! Önskar turturduvorna en fin fjällhelg. Imorgon bär det av för mig i motsatt riktning. Ska packa väskan med lite halvomoderna reliker, spotta på långfingret och ordna ögonbrynen. Jag startar hos frissan i A-plog! Bäst att se presentabel ut nu när man ska till civilisationen igen.

Etiketter: , , , ,

4 kommentarer

  1. Maria Skiddi

    Just den där mentala och praktiska ”övergången” till presentabel finns det ju i ditt fall en naturlig sträcka till- liksom att med tidens tand genom resan förbereda sig…

    Men när man har 2 km till shtaan å´bara 5-7 minuter på sig att trimma ögonbryn (de obefintliga samiska glesa=)och samla styrka kraft och mod till helt andra värden och lunk eller åtminstone annat ”språk” å glasögon,.. då KAN det kännas nästan oöverkomligt ibland.. och man är en ofrivillig upptäcktsresande i annan tidszon ofta…if u know what I mean?

    I varje motvillig stadsbesökares väska borde detta finnas
    http://www.youtube.com/watch?v=biIjsqwzE5g

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.