Storfiskarn 50 år

Man är inte särskilt partyvan. Det har jag aldrig varit. Därför är vi lite möra efter gårdagens festligheter i byastugan i metropolen Järvträsk. Ett 90-tal gäster hade samlats för att fira 50-åringen Per. Han och frugan Åsa är två av våra nya Sandvikenvänner och Per tillika förra vinterns stormästare i vår årliga säsongsfisketävling.

Vi stängde butiken kl 15 igår och brassade iväg de 25 milen. Smällfina under täckbyxor och storstövlar. Bäst att vara garderade för alla eventualiteter på ödsliga vintervägar. Fantastisk fest med god mat, glada människor, skratt musik och tal. Temat var 50-60tal. Men jag tyvärr gjort mig av med alla lådor med gammkläder och utklädningsprylar så vi kom civila. Tänkte göra en svinrygg på Robban men det sket sig ;)) Våra norska vänner visade hur riktig partystämningska vara! Hemresan blev en riktig thriller. Värsta tänkbara blankföre, underkylt regn och snömodd. Jag körde och hem kom vi till sist vid 04.30 helskinnade och trötta.

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Åsa

    Tusen TACK, det var jättekul att ni kommé, å ni var sååå fina 🙂 Å så skönt att hemresan gick bra trots att vädergudarna fått fnatt.Kram på er ♥

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.