Fjällkavalkad

 

Dagens första fångst – direkt ur Tjaktjaurs skafferi. Middagen är given och man kan bli tårögd för mindre. Jag tror att ingen kan förstå hur mycket jag njuter av dessa stilla stunder på isen. Fullständig lycka och harmoni. Precis vad man behöver efter ett par intensiva veckor i servicesvängen.

Erik och Rosita på premiärtur med sin nyinköpta skoter. Det blir spännande att höra hur fiskelyckan varit för dem  idag. I köket står vackra tulpaner som vi fick av dem och så en låda av Rositas gudomliga rullrån. Lyckans ostar är vi!

Etiketter: , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>