Usch!!

Usch så mycket spam som kommer i kommentarsfältet! Får slänga flera varje dag.Finns det något att göra åt det tro? Det hände aldrig förut. Dessutom är mina gamla bloggar som jag kategoriserat borta, eller går i varje fall inte att finna i de olika kategorierna. Jag hoppas att det är ett övergående problem. Har ni andra bloggare samma problem?

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Japp, samma problem. Klicka på ‘kontakt’ uppe till höger och skriv vilka problem du har. Jag fick hjälp med mina kategorier och alla spam skulle de försöka åtgärda.

    • Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

      Tack för tipset. Fick hjälp jag med:) Nu är det bara spamkommentarerna som man blir riktigt less på

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>