Vinkat av vänner och vässar armbågarna

Jag blev lite smånervös i helgen när det i samband med stugstädning plötsligt sa ”knipp” inne i min högra armbåge. Först kändes det ingenting, men bara efter några minuter kom ”tandvärkssmärtan” och armbågen smärtade ordentligt. Särskilt när jag hände armen rakt ned och när jag gjorde vridmoment (som att vrida ur skurmoppen) och när jag satte armbågen på bordet. En sömnlös smärtsam natt och tre halvhandikappade dagar senare verkar det ha gett med sig. Lättnaden är otrolig. Det hade rent ut sagt varit katastrof om någon av oss blivit opasslig nu de kommande veckorna då arbetsbelastningen kommer att vara som störst under hela året. Nu är det bara att hålla sig på benen fram till slutet av maj då vi kan pusta ut. Håll tummar och armbågar för oss att vi får vara friska och orka hålla ångan opp

 

Erik och Rosita på på fjälltur

rosita 3

Idag har vi vinkat av Erik och Rosita som varit här drygt en vecka. Morgonkaffe och semlor innan avfärd och en stunds småprat i solskensrummet och lite sammanfattning av veckan som gått. Fisket har gått sisådär, men de har ändå fått mer fisk än många andra. Fjällvädret har varit helt ok och de har fått några fina dagar och sett kalfjället i vacker vinterskrud. Tack för den goda middagen som ni bjöd på i stugan. Kör nu försiktigt och välkomna åter! Här nedan ett par av Rositas fina bilder från veckan som gått.

rosita 1

 

rosita 2

4 kommentarer

 1. Haspelrullen

  Hej!
  Rödingen Du tillagade och bjöd på var superb.
  Tack för trevliga dagar. Vi sitter redan och småplanerar nästa tur. Det blir bättre för varje gång i takt med att gamla gubben blir modigare med skotern.
  Lycka till med allt i påsk och hälsa Robert.

  • Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

   Oj, ser att jag missat att svara på din kommentar. Nöjet var helt på vår sida. Rokigt att rödingen föll er i smaken:) Ja det är klart att ni ska smida nya planer för kommande tider nu när ni blivit varma i kläderna på skotern:) Tack för lyckönskan. Påsken gick fint förutom en del tekniskt trubbel, men nu är snart säsongen över och jag får lite tid över att kolla in småfåglarna:) Önskar er en härlig och frisk sommar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>