Försanningen!

Blev positivt överraskad nyss på eftermiddagens hundpromenad. På grund av mina ömma fötter har R skött hundpromenerandet till största del några dagar. Fick tipset av R att testa kommandot ”gå bak” på vår starke slyngel, och försanningen så lydde Leo och gick snyggt snett bakom mig. De har smygtränat  kan jag konstatera. Får nog helt enkelt avboka Ceasar Milan och fortsätta kämpa på själva. En dag med Mattias Westerlund på Hundskolan Vision ska vi dock ta och boka in. Alla som varit där säjer att det lätt är värt pengarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>