Favoritmackapär

mackapär

Idag faller snön tät och det är snudd på att man får julstämning igen. Fullt så romantisk kände sig inte hjälten som fick skotta tak idag, men den snö som faller nu är tung och det var nödvändigt. Gårdagens fisketur var till hälften dödfödd och till en hälften en gnistrande röd succe. Det är alltid med en känsla av rikedom som jag paketerar de vackra fiskarna och stoppar dem i frysen. Och alltid med samma andakt jag tinar dem när de ska tillagas. Den här vaccummaskinen är en riktig höjdare och kan varmt rekommenderas för att få bra paketering och hållbara matvaror i frysen. Idag blir det dock ost och skinkomelett till lunch. Man kan ju inte äta pinfärsk röding varje dag:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>