Hälgkalvfilé

hjartans

hjartans

Vi drog igång vårt egna firande redan igår kväll efter den långa arbetsdagen. Våra hjärtan kändes lite som gele men ändå sockriga efter en hård dags arbete. Ungefär likadana som dem i godisasken. Eftersom vi båda på varsitt håll hyschhyschat och smygbeställt blommor och blader till varandra via folk som skulle hit i helgen, så var det väl lika bra att vi fick börja njuta av prakten direkt istället för att ha dem ståendes i tidningspapper och invänta den rätta dagen. Jag tycker egentligen att varje dag kan vara lite av en ”hjärtans dag” och att vardagen blir lite lättare och ljusare av små enkla omtänksamheter. Nu går den här februarihelgen mot sitt slut. Gästerna har åkt hem och det börjar lugna av i butiken. Jag sitter med den kommande veckans beställningar och på köksbänken tinar en älgkalvfilé så sakteliga. Så småningom blir det söndagskväll i timmerkojan med god middag och lite rött i glasen. I vanlig ordning så låtsas vi att det är fredagskväll, för nu börjar våran ”helg”.

2 kommentarer

    • Gunnel Forsberg (inläggsförfattare)

      Tack detsamma – om än något försenat. Det går kanske bra att önska dig en fin onsdag:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>