Statsministern och de röda

Idag gästar vår statsminister Arjeplog, landets största kommun, i flygande fläng. Det handlar om minuter. Och presskonferensen går av stapeln i en annan kommun. Märkligt kan tyckas, men det säjer väl en del om prioriteringsordningen för landsbygden i denna landsdel. Själv tänker jag bege mig ut på spegelblank sjö nån timme innan jobbet och se om jag kan fånga någon av de röda vackra fiskarna. I Arjeplogs kommun finns det 3 sjöar per invånare. Fantastiskt eller hur!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>