Flyktig morgonrodnad tillika med flyktig tid.

Tänkte fånga morgonrodnaden i morse. Men när jag kom med kameran hade den redan flyktat! Så – dessa morgonrodnadsbilder är inte från vårt köksfönster som det var tänkt. Det får istället bli några bli några från Piteå-trakten, alldeles i början av året.

Och det var fantastiskt vackert det också. Ännu vackrare faktiskt, då snön låg helt orörd och en hel massa minusgradrar fick det att gnistra helt magiskt.

Den så snabbt flyktiga morgonrodnaden påminde mig om den flyktande tiden. Ny månad idag dessutom, och en särskilt kort sådan. Det är inte ens skottår, så att det bara skule skiljt en dag mellan 30-dagars-månaderna.

Februari brukar kännas kort då det är skottår också. Undrar varför det är så, då 30-dagars-månaderna inte känns särskilt kortare än dem med 31 dagar. Kanske för att det är den enda som skiljer sig från de övriga? Sånt brukar märkas – Förhoppningsvis på ett positivt sätt!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv
Etiketter