Ändå inte demsamma…

IMG_5428 Funderar ibland på varför! Varför man tar foton på växter man har riktigt fina foton på förut. Från tidigare somrar. Och sen sparar man dem, delar dem – fast de kanske inte ens är särskilt bra. Att dem man hade sen tidigare kanske vara betydligt bättre. Lite märkligt! IMG_5440 IMG_5443 Kanske är det det där med gläden över livskraften. Att små späda blomster växer upp igen och igen och igen…IMG_5426 Och trots allt är det ju inte samma växt som växer upp. Det är ju nya som kommer varendaste år – och så värda att fotas! IMG_5347

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv
Etiketter