Hemma igen…

IMG_5620 Hemma igen, från resa söderut, upptäckte vi att rosen slagit ut! Dvs den – eller dem – på vår enda rosenbuske. Från början en krukros som vi grävt ner och nu har några år på nacken. Den brukar byta färg ibland mellan åren, och i år har den bestämt sig för gult, med några rosa-aktiga skiftningar. IMG_5615 IMG_5617 Vildvinet har vuxit till, grönskar mera frodigt än någonsin – känns det som – och är fullt med fruktklasar. Sura och oätliga förstås, men känns ändå bra med något som bär frukt! IMG_5621 Visst såg vi mycket vackert ute i landet. Tog några foton här och där, men ingen direkt dokumentation. Vi var ju så upptagna med fossiljakt, kurs och konferens. Bara som lite sporadiskt här och där – som i de här exemplen…IMG_5468 IMG_5496 IMG_5571 IMG_5535 IMG_5540 IMG_5542 IMG_5544

Men hemma är hemma, och trots att den just nu bär på många vissna drag, är det trädgården här hemma jag gillar allra mest! Och konstigt vore det väl annars – och som lite tur ändå! Annars vore livet fullt med alltför mycken längtan efter något man ändå inte har…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv
Etiketter