IMG_8236

En blick ut från köksfönstret bara…

IMG_8237 En blick ut från köksfönstret bara! ”Blicken” är från igår, då solen lyste så vackert på de snöklädda träden.

Tänker på det ibland, att man inte behöver åka särskilt långt för att se det vackra! Jo då, det kan man visst göra också! För annorstädes (konstigt ord) kan det också vara vackert. Såväl i  hisnande vyer, som i små detaljer. Men det vackra i vår närhet, det skapar en särskild känsla inombords, en slags särskild ro och harmoni. Det vackra man ser på andra platser, skapar också glädje inombords, men som på ett annat sätt. Så är det i varje fall för mig!. Är som lite glad för att det är som det är. För det är ju här hemma jag är – för det mesta! IMG_8239

Etiketter: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv
Etiketter