IMG_8217

Istapparnas tid…

Jodå, det är den tiden. När istappar, snöhögar, ja, hela vintern växer till! Det får man leva med! Hade önskat lite sol på bilderna, men nu blev det ganska grått, precis som dagen var. I varje fall ute, det får man också leva med! IMG_8484 IMG_8475 Men istapparna behöver tas bort, så något foto ville jag ändå spara. Helst på den största, sen lär det nog komma fler innan vintern är slut! Visst är det vackrast när solen glittrar på snön. Men man behöver som inte känna det jobbigt att man inte hann vara ute så särskilt länge. Och imorgon lyser solen kanske på nytt. Eller i övermorgon, eller dagen därpå… IMG_8033 IMG_8239 Då kan jag kanske fota istapparna på nytt. Om vi sparat någon av dem vill säga!

Etiketter: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv
Etiketter