En annan dag i Pingst!

IMG_9853 Det är måndag och Annandag Pingst! En annan dag i Pingst! Jodå, den står i almanackan fortfarande, även om den inte är rödmärkt. Hittade faktist en länk, där dagen omnämns som helgdag, och när den infaller flera år framöver. Märkta som röda dagar! Se bara – http://www.kalender-365.se/helgdagar/annandag-pingst.html

Själv minns jag den förstås, även om jag har den som en måndag ändå och jobbar på… IMG_9836 IMG_9888 Men mitt hjärta glömmer inte! Aldrig så länge jag lever….

För övrigt inföll NT-läsningen i ”Anta utmaningen” så lämpligt idag, med Jesu löfte om att sända Hjälparen, Den Helige Ande – ”Och jag ska be Fadern, och han ska ge er en annan Hjälpare som ska vara hos er för alltid…” (Joh 14:15ff). Det kändes fint, så här en annan dag i Pingst! Som det på sitt sätt är – imorgon också! IMG_9849 IMG_9877 IMG_9898

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv
Etiketter