P1010469

Att våga – fråga…

Det här med att gilla olika, och att våga fråga etc…

Sökte egna foton på vadarfåglar till en artikel. Och hittade några tillsammans med en udda typ. Underar lite om det var så här den tänkte och kände. Eller om den frågade och fick ett nekande svar? Eller… Kanske fåglar inte tänker alls! Men tycker faktiskt den ser lite ledsen ut på andra fotot! Efter att ha sett lite nyfiken, och kaanske lite förväntansfull ut på första. Fast kanske fantiserar jag lite mycket ibland… P1010464.jpg.tänkeb P1010465

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv
Etiketter