IMG_3312

”I september är sommaren mogen…”

IMG_3368IMG_3366”I september är sommaren mogen.” Så sa någon jag kände i september en gång… Och precis så är det. Och för varje års september är förundringen lika stor. September känns på så många olika sätt. Som en klarhet både inombords och i luften man andas. IMG_3382IMG_3383Och så vet man också, bara man ser sig omkring. Höstens vackra språk som har börjat tala lite varstans bland snåren. Bär och frukter som mognar fram, allt eftersom… IMG_3365IMG_3315IMG_3307IMG_3308Men intill syrenstammen blommar försynta klematisen, som om sommaren fortfarande är precis som vanligt. Kanske till och med lite omogen. Och vem vet, det kanske också är sant – samtidigt?IMG_3373 IMG_3375 IMG_3316IMG_3313

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv
Etiketter