IMG_4648

Lunch-öga…

IMG_6781 Ett liten öppning mot solen idag, som ett öppet öga upp genom molnen. Försökte fånga upp det på lunchen, med några ute-sysslor. Kanske inte direkt sol, men ljuset berättade att den fanns där – nära! Den friska ute-luften syresätter kroppen och gör ef-m-jobbet lättare… IMG_4148.jpg.fm-sol IMG_8916 IMG_8918Väl inne läste jag lite fb-delade artiklar. Där var det mest mörker, men lite ljusglimtar bröt genom mörkret. Ljus som syresätter själen, och gör ef-m-jobbet, ja själva livet lättare. Små glimtar från dagen lunch… ”Ljuset lyser i mörkret…” Han skrev så evangelisten Johannes! IMG_3778 IMG_1067IMG_4665

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv
Etiketter