IMG_5866

PMU:ade lite idag…

PMU:ade lite idag! Det blev några klädesplagg och några böcker… IMG_5865 IMG_5868 Dessa två plus ett par till. En ny fräsch kaffeburk… IMG_5866 Och så en kassettbandspelare! Något jag länge längtat efter, då alla sen förut slutat fungera och jag inte riktigt vetat var jag ska få tag på någon ny. Och så fikade jag förstås – hör som till när man är där. Bland annat en citronbiskvi som var som en dröm. Ja, inte kakan dröm då, utan som en, ja – en dröm! Och sen tog jag god tid på mig. Nästan som att vara på utflykt… IMG_5867  IMG_5861 IMG_5860

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv
Etiketter