IMG_6288

Pilträden var försiktigt gröna…

IMG_6320 Vid Tväråns stränder var pilträden försiktigt gröna, och några grenar hängde, silverglittrande ut över vattnet. Medan stammarna kastade långa skuggor ut över den solbelysta marken. IMG_6319IMG_6313 IMG_6316 IMG_6312 Upptäckte några alträd – övrsållade med fjjolårskottar – som jag aldrig förr tänkt på att de står där. Visst är väl sån´t lite märkligt, när man tycker sig ofta gått där? IMG_6311 Sälgen blommade vackert, vackert…IMG_6298 IMG_6300 Några tussilagon lyste fortfarande gula, annars var där inte särskilt mycket blomster, på de tämligen kala stränderna. Men vattnet virvlade strömt och fint på sina ställen… IMG_6308 IMG_6287 Så var det idag när jag gick på promenad i det vackra försommarvädret. Och pilträden lyste försiktigt gröna, vid Tväråns stränder!  IMG_6318

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv
Etiketter