IMG_9018

I all enkelhet…

IMG_9025 Lördagsmorgon-fika – i all enkelhet! Husmans med ost och kaffe, blir alltid detsamma och tröttnar inte! Jo, jag vet – det var några timmar sen nu… IMG_9022 Så dags för sommar- eftermiddags-fika… Också i all enkelhet. Men lite mer varierat från dag till dag blir det, om det alls blir. Men idag blir det, om än lite sent! IMG_8929 IMG_9026 Och jodå, jag ser att färgerna skär sig, men låter det vara för omväxlings skull. Lägger in lite backtimjan som kompensation, där humlorna förser sig dagligdags. Utan att titta på klockan! IMG_8514 IMG_8548 IMG_8968

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv
Etiketter