IMG_9854

Gick på humlejakt – än surrar sommaren…

IMG_9846 Gick på humlejakt igår, och träffade en dam som sa sig aldrig se några humlor. Märkligt – tycker mig se dem ”hela tiden”! Och det är jag glad för! Må vara att man nu ser dem ligga döda här och var, mitt på de blommor där de nyss samlade pollen och sög nektar. Även många blommor börjar vissna, men det har de för all del gjort sen de första blommorna slog ut i våras. Och nya slår ut hela tiden, och lär göra det än ett tag! Det är jag också glad för…  IMG_9852 IMG_9855

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv
Etiketter