IMG_0094

”Allt är en väv av nåd..”

”Allt är en väv av nåd, där jag går…” Tänker osökt på den här diktraden av Ylva Eggehorn, när jag går ut i trädgården och ser hur spindelväven glittrar i morgonsolen. Ibland tydligt, ibland mera vagt. Och ibland som en ensam tråd – som pärlor i morgonljuset. IMG_0098 IMG_0091 Det har regnat under natten, och om så inte vore skulle allt inte framstå lika tydligt. Regn eller morgondagg… Just idag är det kvardröjande regndroppar som glittrar i ljuset, och de känns som en förstärkning av nådens väv… Det är tisdagsmorgon, på väg mot förmiddag, och jag tycker den har börjat så bra! IMG_0087IMG_0092IMG_0099IMG_0081IMG_0094

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv
Etiketter