Damernas på loppis…

IMG_2926 Gick på bokjakt på loppis igen i lördags! Blev bara en bok – ja, någon ville jag ha med mig hem. Tänkte att det kunde vara roligt att läsa lite i bokform, om den berömda detektivbyrån, då jag fann filmerna ganska charmiga. Blev glatt överraskad då boken var betydligt djupare än filmerna, med mycket info om Botswana på många olika plan. Så är författaren Alexander McCall Smith inte vem som helst heller, hittar jag på bokens insida och på wikipedia. Blir garanterat inte sista boken om Damernas detektivbyrå jag läst. Nu kommer jag att spana efter flera…

Ja, sen blev det ett par plåtburkar och dito brickor också! Det hör ju liksom till, utan att spana så kommer de på något sätt med hem. Som lite märkligt det där!  IMG_2843 IMG_2845

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv
Etiketter