November – pepprar lite också…

IMG_0361 November fortsätter blomma… IMG_0365IMG_0362 Och pepprar lite också… IMG_0392 Lite så är det kan jag tycka, att november har många ansikten, såväl ute som inne. Än snöar det, än regnar det och än lyser solen – och om man får välja tror jag att jag väljer frosten. Frost som glittrar i solskent och förvandlar små anspråkslösa blad till gnistrande kristaller. Nåja, täckta av dem i varje fall -likt blommor dom också…  IMG_0378 IMG_0380 Så – nog blommar november, fast på sitt eget sätt! IMG_0368IMG_0376IMG_0367IMG_0381IMG_0363

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv
Etiketter