Varför vänta på vår – när vintern är som bäst…

IMG_1519 ”Han låter snö falla som ull, sprider rimfrost som aska…”. Man tänker lätt på den här versen från Psaltaren dessa vackra vinterdagar, med rimfrost på sina ställen  och snön i  mjuka, runda kullar. Ser att många skriver och längtar efter vår och är glada för minsta lilla vårtecken. Visst vill jag också ha vår – i sinom tid. Men just nu är jag så nöjd med vintern. Med sol och alldeles lagom kallt – Umevinter när den är som allra bäst… IMG_1560IMG_1578IMG_1527 IMG_1564IMG_1556IMG_1549IMG_1517

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv
Etiketter