IMG_5443

När juni glimtar iväg – med Guds evighet i hjärtat…

”Lär oss att våra dagar är räknade, så att vi får visa hjärtan.” Så ber han, gudsmannen Mose i Psalm 90 i Psaltaren. En Psalm som sedan fått rubriken ”Guds evighet och vår förgänglighet.” IMG_4844 Kom att tänka på de där raderna när jag delade några juniglimtar i ett fb-almbum. Ett juni- och en försommar som snart glimtat iväg, för att glimta in mot högsommar och juli. Högsommar förresten, det känns som den redan pågått ett tag, i varje fall mitt-i-sommaren-tiden. Ganska härligt har det varit… IMG_5163IMG_5335IMG_5361 Tillbaka till vår förgänglighet och Guds evighet, så tänker jag på Predikaren, som skriver att Gud lagt lagt evigheten i människornas hjärtan (tredje kapitlet). Tänk ändå – där i våra hjärtan, får vi som är förgängliga möta Gud som är evig. Genom Jesus Kristus, som genom sin försoning på korset, gjort det möjligt för oss att nalkas Gud… IMG_0107.jpg.flox.jpg.litenIMG_5456

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv
Etiketter