IMG_3131

Nej, hade inte missat dem…

”Hur mångfaldiga är inte dina verk, Herre! Med vishet har du gjort dem alla, jorden är full av vad du har skapat” (Ps 104: 24)

Trodde jag hade missat dem, men plötsligt stod jag nästan mitt i en flock av de vackra sidensvansarna, vid ett par träd med paradisäpplen. IMG_3067 IMG_3066 Sen drog de vidare mot rönnbärsträden, och jag hakade på – förstås. Och visst fanns där fortfarande rönnbär, gott om dessutom. Jag njöt i fulla drag där jag stod mitt ibland dem, lycklig att en av höstens absoluta höjdpunkter inte gått mig om intet. IMG_3179IMG_3172.jpg.sidensvansIMG_3173IMG_3176IMG_3178IMG_3068IMG_3170.jpg.sidensvans

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv
Etiketter