IMG_4178

Söndagsläsning …

Plockade fram lite söndagseftermiddags- och dito kvällsläsning igår. Blev mest Sigrid Kahle, en så intressant livsberättelse. Inte minst dåtidshistorien, från 1928 och framåt. Och då har jag bra kommit tills hon var i 18-års-åldern. Får lov att bli en del under-veckan läsning också – på kvällstid, vill säga. IMG_4155 IMG_4162 IMG_4163 Men jodå, Bibeln hann jag med – förstås. Och så lite korsordslösning en stund nu och då! IMG_4167IMG_4174

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv
Etiketter