IMG_5700

Hägg och syren – och en bra bok …

IMG_5701IMG_5625 Det här med hägg och syren – undrar lite vilkas knoppar som brister först. Blir lite intressant att följa. Särskilt lång skomakarsemester lär det dock inte bli, om ens någon.  IMG_5626IMG_5452.jpg.syren

För övrigt har jag just läst klart Elise Lindqvists bok ”Ängeln på Malmskillnadsgatan”. En förfärligt början, en fantastisk fortsättning och djupt, mycket djupt berörande. IMG_5351.jpg.EliseIMG_5626.jpg.hägg2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Arkiv
Etiketter