Gustaf Forsberg, innebandyblogg

Back to the future

Västerås kapten får polisskydd efter hot. Hotet kom efter det att spelartruppen röstat för ett tränarbyte. Det är skrämmande att behöva konstatera att den idioti som tidigare funnits inom hockeyn och fotbollen nu också kommit till innebandyn.

En slutsats man kan dra i denna bedrövelse är att innebandyn börjar bli så stor att den berör -det är inte längre bara familj och kompisar som följer sporten med intresse. Tyvärr innehåller den utökade skaran av publik också mindre intelligenta element?

Om en knapp timme har Sandåkern möjlighet att säkra en kvalfri biljett till ettan. En seger på de tre sista matcherna är vad som behövs. I näst sista omgången möter man bottengänget från Härnösand. Sandåkern lirar garanterat i ettan nästa år -grattis!

Kastade ett getöga på melodifestivalen i helgen, just då råkade Alcazar vara på scenen. Efter att ha sett killen i gruppen, Andreas nå´nting, och hans klädsel, är det bara att konstatera att 80-talsmodet är här på allvar. Upprullade kavajärmar och byxben tillsammans med grälla pastellfärger är det som gäller just nu. För en gammal dinosaurie som minns 80-talet är det helt ofattbart att detta mode nu kommer tillbaka. Jag får rysningar vid blotta tanken på en turkos slips!

Såg TV-matchen mellan Balrog och Storvreta. Det var så uppenbart hur mycket bättre Balrog var när de spelade enkelt och rakt. Så fort de försökte spela runt bollen i anfallszonen tog Storvreta över initiativet.

Blomberg stod för två delikata framspelningar och ett fint frislagsmål, men utöver dessa tre tillfällen av genialitet var han väldigt blek. Dessutom verkar han ha missat sommarträningen.

Mattias Samuelsson är grym just nu. En otrolig speed, bra närkampsspel och ett präktigt självförtroende gör honom för tillfället till Storvretas bäste spelare.

Apropå Samuelsson. Nu förstår jag hur jag skulle gjort för att producera poäng som back. Samuelsson tog sisådär 15 avslut under matchen, vilket var lika många som jag tog per säsong de sista åren i karriären?

Undrar om Kokocha är ordförande i Micke Karlssons fan club?

Björn Ferry är underbar. Hans totalkapning av faktumet att skidskytte-VM förlagts till Sydkorea var så härlig att höra. Och så rätt han har!

Upptäckte att Örjan Skogström spelar i Balrog. Jag har alltid tyckt att Örjan varit en ganska bra back, men efter TV-matchen förstår jag varför Storvreta inte erbjöd honom nytt kontrakt?

Ryggen är äntligen på bättringsvägen! Efter behandling med laser, ultraljud och 20 liter liniment börjar rosten äntligen lösas upp. Snart tillbaka i spåren igen!

/Gustaf

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.