Gymråttan

Dags att bulka!

Av , , Bli först att kommentera 0

Strax är det dags för den årliga bulken.. Det är kul att träna tungt, men jag gillar inte riktigt att bli så fet…

Nedanför är en bra och tänkvärd video om att bulka:

Bli först att kommentera

Hej igen!

Av , , Bli först att kommentera 0

Hej bloggen, nu var det tyvärr länge sen jag skrev här, igen! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för detta. I alla fall, vad har hänt sen sist då? Jo tack, jag har gått och blivit med hund, de ni! Jag är uppvuxen med en liten dvärgshnauser (stavning?) och har sedan jag flyttade hemifrån längtat efter en ny liten hund :D Så äntligen gjorde jag slag i saken och skaffade mig en liten valp! Såklart var det inget jag bestämde ”på en dag” utan jag funderade någon månad. Det blev en cocker spaniel, hon heter Klara och är helt bedårande! Just nu är det mycket potträning och lite annat som hör valpar till. Mycket trevligt och jag kan verkligen rekommendera alla att skaffa hund!

Träning

Träningen går bra som vanligt, igår tränade jag bröst, triceps och mage med min vän Stefan. Vi körde en såkallad PWO (Mutant Madness) och den var riktigt FETT alltså! Jag har testat koffeintabletter ibland men det här, det var något helt annorlunda! Jag vill knappt gå från gymmet när vi var klara efter ett monsterpass på 2 timmar, hahaha. Idag har jag sjuk träningsvärk i alla muskler jag tränade, men främst brösten skulle jag tro.

Idag tränade jag ben och det gick väl helt ok. Träningsvärken i bröst, triceps och mage var faktiskt aningen jobbig och satte faktiskt lite krokben kändes det som. Men peppar peppar ta i trä! Hade behövt en PWO idag också tror jag eftersom jag bara hade sovit 4,5 timmar haha. För övrigt köpte jag en pilatesboll i förrgår, jag behöver nämligen träna upp min core stabilitet. Nu slipper jag gå till gymmet för att bara träna lite med pilatesbollen. Jag kan tipsa om denna sidan: http://pilatesbollen.se/ som listar allt du behöver tänka på angående ett köp!

Jag tror jag har sömnproblem alltså, jag har jättesvårt att sova nästan varje dag. Det tar ofta 1-2 timmar för mig att somna och ibland vaknar jag efter några timmar och har svårt att somna om :( Sen på morgonen är jag så trött så jag bara vill dö typ. Somnar om på 2 sekunder helt ärligt!

Jag längtar till den 12 augusti då ska jag och 3 polare åka till Kroatien och båtluffa lite. Vi har inte bestämt jätte exakt vad vi ska göra än, men det är typ 3 stora öar vi iaf ska besöka. Hvar, Korcula och nått typ Brac heter dom. Helt stört nice ska det bli!

Bli först att kommentera

Första inlägget

Av , , Bli först att kommentera 0

Hej

Har nu skaffat en liten blogg där jag tänkte skriva främst om min träning.

Jag tränar då på gym sen 2 år tillbaka och tycker det är det roligaste som finns. Mina målsättningar är att först bli starkare och sen få mer massa (volym).

Mål

Jag har satt upp lite mål för 2017,

de är som följer:

  • Knäböj 150kg 1 RM
  • Marklyft 170 kg 1 RM
  • Bänkpress 100 kg 1RM

Jag är minst nöjd med att inte ha uppnått 100 kg i bänken efter nästan 2 år. Men jag kan skylla på en liten axelskada jag haft.

Snart kommer jag skriva ner mitt nästa pass här håll till godo.

Dagens pass

Idag körde jag rygg, biceps och mage

Dragonflyes

15 rep 3 set

Marklyft

130kg: 5-5-5-4

Latsdrag

55kg: 9-7-7-6

Bicepcurls

25kg: 6-5-4

 

Bli först att kommentera