Yrkesvandalerna och G20 i London

De måste ha gott om tid och pengar de här yrkesvandalerna som kallar sig AFA och allt möjligt. De åker omkring runt jordklotet och försöker sabba alla internationella möten som våra valda politiker deltar i. Våra politiska ledare som valts enligt den representativa demokratins regler (nåja Kina kan vara ett undantag) accepteras inte av de kriminella gaphalsarna som verkar drömma om någon form av svartklädd och maskerad diktatur. Vad man förstår av diverse intervjuer anser de att det är yrkesvandalerna själva som borde bestämma på t ex G20-mötet. Självförtroendet kan man inte klaga på. Den gemensamma nämnaren verkar vara något hopkok på Mao, Pol Pot, Lenin och Stalin kompletterat med lite allmän virrighet och lust att misshandla och vandalisera. Det bekymrar dem säkert inte att de av en solid folkmajoritet håller på att betraktas som ren ohyra. En kostsam ohyra dessutom som tär på resurser som kunde användas till skola och omsorg.

3 kommentarer

  1. Isak

    Vill här och nu bestämt ta avstånd
    från den vandalism som förekom-
    mit i samband med G 20 mötet i
    London. Men den kris och det kaos
    som råder i världen idag, är nog
    lite värre än dom sönderslagna
    fönsterrutor som har förekommit
    i London. Inte är det väl det du kal-
    lar afa och vandalister som har ås-
    tadkommit denna kris? Trodde nog
    att din analytiska förmåga var nå-
    got seriösare. T.o.m vår finans-
    minister lägger skulden på dom
    girigbukar, finanshajar och bankir-
    er och oseriösa månglare som har
    satt världen i en sådan kris, som vi inte upplevt på 70 år. Att bes-
    skylla fattiga arbetare runt om vår
    jord för vandaler, då är man fel ute. Och har missat dom vanliga
    människornas perspektiv. Jag tar nog idag tillbaka dom positiva om-
    dömmen som jag hade om dig i går, gällande sjukvården i Sverige

  2. Håkan Rombe

    De yrkesvandaler jag avser har vandaliserat städer, inklusive Göteborg, i åratal och i den högsta av konjunkturer. Alltså inget som poppar upp i armod. Själva poängen enligt egna utsagor är att de hatar den parlamentariska demokratin. Vad de vill ha i stället som fungerar har ännu ingen lyckats utröna. Ett ständigt pågående gatans parlament? En person som ringde P1 i morse såg en stor världskonspiration med målet att införa en världsvaluta för att kunna kontrollera alla jordens länder och människor. Han ansåg att euron är ett avsiktligt (ondskefullt?)steg mot en världsvaluta. Den onda makten i bakgrunden är inte Nordkorea utan naturligtvis USA. Nog har jag hört konspirationsteorier men radioprataren i morse tar priset.

  3. B-G. Burman

    Man behöver inte gå över ån för att hämta vatten, det du kallar för kostsam ohyra och som tar pengar från skolan och omsorgen finns på närmare håll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.