Kvinna svårt biten av Schäfer

En kvinna på kvällspromenad blev svårt biten av en lösspringande schäfer i Laholm. Problem med stora lösspringande hundar som attackerar eller skrämmer folk finns överallt i städernas parker och strövområden. Något som skulle råda bot på detta problem vore vargflockar i städernas parker och strövområden. Här finns det uppenbarligen gott om lösspringande vargmat och vargar hoppar dessutom inte upp och biter kvinnor i ansiktet. Dubbel positiv effekt.

Etiketter: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>