Sluta med sossehockeyn!

Ja, det är inte jag som hittat på det, det är Wennerholm i Aftonbladet. Av alla tidningar. Men jag håller med. Sverige måste spela som de produktiva storstjärnorna är vana vid från NHL. Det här med rättvisa och lika istid för alla hör till pojkhockeyn. Sverige har i många stora turneringar inte utnyttjat den optimala potentialen i truppen genom larvet med lika istid för alla. Lidström, Zetterberg m fl m fl bör få den istid de är vana vid från NHL där man verkligen prioriterar produktivitet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>