Vansinnesdådet i Landskrona

Polisen tycks vara på väg att klara upp vansinnesdådet utanför ett varuhus i Landskrona. De har den något ovanliga biltypen och DNA borde kunna tillvaratas från knytnävsslagen i ansiktena på pensionärerna. Med andra ord är det bara en tidsfråga innan brottet är uppklarat. Alla sunda människor upprörs över vilken hänsynslöshet som visats. Det tycks finnas en utveckling mot att kriminellt anlagda yngre män inte tål tillsägelser utan odlar ett jätteego. Den egotrippade il Capitano-typen som alla skall visa särskild respekt trots att de egentligen är riktiga kräk. Och som så ofta börjar karriären redan i skolan och fortsätter tills det går riktigt illa. Vänd den andra kinden till…… Det borde vara dags att sätta ned foten i tidigare skede i "karriären".

Att ge sig till att slå kraftiga knytnävsslag i ansiktet på en gammal man och en gammal kvinna tyder på total avsaknad av gammaldags gentlemannaheder och alla säkringar måste sitta lösa. En allmänt nedvärderande attityd till kvinnor torde också ligga i botten där männen är förmer än kvinnor.

Etiketter: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>