Storuman behåller brandstationen

Jag gissade fel och vi skattebetalare hade tur. Denna gång. Svindlande affärer med eget flyg och försäljning av billig el med jätteförluster m m  har varit en plåga för skattebetalarna under främst de senaste 11 åren. Om detta har jag bloggat! En något överraskande dom idag. Om en köpare har gjort ett smart köp av en fastighet, lite för smart kanske, så brukar säljaren få stå sitt kast såvida inte köparen utnyttjat köparens oförstånd p g a demens, bakfylla eller bara ren dokumenterad dumhet. Det torde framgå av domen hur tingsrätten resonerat. En överklagning vore intressant att följa men köparen har nu förlorat en mille och det är ju fråga om han vill riskera ännu mer. Den som lever får se.

Etiketter: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>