Vi är vad vi äter men vad äter vi?

My magic finger – fick frispel idag. Jag hade skrivit ett så fint inlägg som jag på nått sätt klantade bort!!!!

HÄLSA säljer – jag undrar jag.
Undrar vidare med:
Det finns betydligt fler hyllor – fler sorters CHIPS än hyllor/sorter med ÄPPLEN.
Våra svenska ljuvliga äpplen i olika sorter får stryka på foten. One apple aday keeps the doktor away.
Nu är det mer; ’några påsar chips (fyllda med transfetter) i veckan håller doktorn på tå.’

Jag har funderat över MAT. Inte nu bara vad mat innehåller utan hur den även marknadsförs.
Grillkorv 34% kött
pytt i panna 14% kött
svampsoppa 4% svamp
grönsakssoppa 18% grönsaker

Hm…..marknadsföring är roligt fast soppa med en gnutta svamp i; är dåligt namn på den.

Gamla produkter blir som nya:
Apelsinjuice marknadsförs som sockerfri trots att ingen apelsinjuice får innehålla socker.
Olivoljan marknadsförs som kolesterolfri – vegetabilier har så vitt jag vet aldrig innehållit kolesterol.

Alltså vet ni att många rökte produkter icke sett eller varit i närheten med RÖK utan är duschade med flytande hickoryrök!!!!

Man BORDE nog skaffa sig en kulting som får böka upp gräsmattan, låta den bli sådär småfet och god. Sedan ta ihjäl den (får man säga så) på något sätt. Att köra på den med bilen är ett dåligt miljöperspektiv men på nått sätt ska det ordnas. Hänga i garaget och möras ordentligt och sedan…fraktas med bussgods (posten vill nog inte) till Vindelns rökeri…

Ja det tål att funderas på.

Hepp

2 kommentarer

  1. F.d. enkelsvinsägare

    Man ska klia den under hakan medan slaktmasken sätts på plats, så gjorde jag. Svekfullt, men lugnt och värdigt.

Lämna ett svar till Magnus Avbryt svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.