marknadsför. & fjärrvärme & svar &&&

Roligt det där med &, som när jag gillade att skriva vs – versus i tid och otid. Ibland gillar jag vissa uttryck eller ord mer än andra.

Marknadsföringstänk.
Igår tänkte jag högt varvid sambon liksom’grymtade’ tillbaka. Bekräftelse på att han hört min röst men säkert inte en susning om vad jag orerade om.

Jo, tänkte att högt att:
Jag tycker inte Pernilla Whalgren känns trovärdig när hon liksom i ena reklaminslaget försöker med värsta skådespelar/förföringsrösten få oss att tro att hon byter hårfärg stup i kvarten och vill dela den upplysningen med sin mamma i telefonen!!!!!!????

I det andra reklaminslaget några minuter senare slår hon hårt i trumman för att försöka få oss att tro att HON av alla, låter alla sina barn få lära sig sånt som de ska lära sig i skolan via några DATASPEL!!!!???? Vad ska nu lärarna p skolan göra – jobba för mindre mobbning och trakasserier. Ungarna lär sig ju allt via ett spel.

HUR TROVÄRDIGT ÄR DET? Eller är jag blåögd som INTE tror att hon låter ungarna häcka framför datorn och spela spel medans hon låter färgen sitta i sitt hår för att ändra sin outlook…..vavavavavava………nänänänä….mig lurar hon inte..*hmpf*

Helt annat
Vi har fått in FJÄRRVÄRME till slut? Håller på att trixa för att det ska vara ‘lagomt’ varmt både i hus och vatten. Nu är det slut med ‘hugg din egen ved så värmer den dig tre gånger’ – ‘ köp hem din pellets så värmer den dig två gånger’ typ..
– Fast om man köper färdighuggen och kapad ved så blir det väl bara två ggr. När man staplar och sedan eldar..hm..
– Fast om man blåser in pellets direkt i pelletsbehållaren som matas dirkekt in i pannan så värmer den ju bara EN gång.

Brorsonen & slaktsmaskkompisen
Ja….tänkte inte på det. MAGNUS – om du så funderar på att låta Elliot bli julskinka ska jag..jajaja…jaaaa…tänk att det ska jag.

Aha – slaktmask och klia under hakan – tycker det låter som ett bra alternativ till att köra över med bilen.

Nää detta går inte an.

Ha en trevlig helg folks…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>