Riktigt MANLIGT

Jag har nu gjort något som är riktigt manligt. Hur jag nu kan uttala mig om det är att jag faktiskt inte har sett EN ENDA KVINNA UTFÖRA DETTA. Har faktiskt i flera år tänkte detta varje gång jag utöver denna manliga konst.

NÄMLIGEN ATT KÖRA SNÖSLUNGA!!!!????

Fast att skotta snö är bra för kroppen, själen och man får rosor på kinderna men det är fasligt ROLIGT att köra snöslunga. Rosorna på kinderna uppstår mer när man vänder snöutspruttratten lite fel.

Smulan – härligt att du är tillbaka.
Jag är lite allergisk mot allt detta POSITIVA även om jag i grund och botten är en riktigt positiv optimist med naivitet i. Kan inte säga om det är bra eller dåligt.
Ibland slår det fel ut.
Jag kapade av mig två fingrar – tur att jag har de andra fingrarna kvar syndromet. Men när det hålls inom en rimlig nivå så är det helt OK.

Håller med dig i så mycket i din kommentar så det finns inget mer att tillägga.
Nu som funderar över det kan se det i förra inlägget.

En kommentar

 1. Smulan!

  Ja då finns det två kvinnor som kör/kört snöslunga för jag har också rattat en sån manick.:-)

  Om det är särskilt manligt eller inte får väl den som sliter med slungan avgöra. Kan det möjligen vara så att det som anses manligt har med motorer, styrka och tuffhet att göra, och det som anses kvinnligt har med värme, mjukhet och taffatthet att göra?

  Sån otur för en del män att det faktiskt finns kvinnor som inte råkar vara så rädd att få lite skit under naglarna eller rosiga kinder av snön som sprutar från en felvänd snösprutt, hihi….

  Det mest manliga unga killar verka tycka är att i tid och otid klia sig i skrevet. Har märkt att även en del medelålders män fortfarande håller sig med att kolla om petternicklas finns kvar där eller inte. Undrar om det är en rejäl klåda eller kanske så att tryggheten sitter i könsorganet?;-)

  Inget ont om män egentligen för dessa underbara varelser skulle jag inte vilja vara utan.:-)

  Och tack Lisbeth för du hälsar mig välkommen tillbaka att våldgästa din blogg. Har haft en del att göra där jag är men….det ska man ha också. Vore tråkigt om man skulle bli sittande att rulla tummarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>